shirtjesruilen - most recent stop: egmond halve marathon 2016

Meet a runner, share a run, swap shirts!

#shirtjesruilen #swapshirts

Doe jij mee? – Are you in? – Sind Sie dabei?

SwapShirts_logo kader rood-01Ben jij een Nederlandse loper en vind je het leuk om de week voor de wedstrijd een buitenlandse loper jouw favoriete trainingsrondje te laten zien? Of vindt jouw hardloopvereniging het leuk om één of meerdere buitenlandse lopers te ontvangen? Tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon kun je straks afspreken met buitenlandse deelnemers, samen trainen en je shirtje ruilen. English? Click here! Deutsch? Klicken Sie hier!

Vind jij dit een gaaf idee en wil je meedoen? Post een bericht op Twitter (gebruik #shirtjesruilen of #swapshirts) of Facebook (plaats op onze tijdlijn). Geef aan of je een loper wilt ontvangen of dat je afreist richting Egmond en plaats een foto van jezelf met een gaaf shirt. Of reageer natuurlijk op een loper die dit al heeft gedaan.

Plaats vervolgens na jullie loop een foto van jullie twee met de geruilde shirts en deel jullie verhaal! De leukste posts en verhalen belonen we met een meet & greet (& run) met een aantal toplopers. Mét een leuk fotomoment. En we zorgen dat de toplopers een leuk shirt voor jullie meenemen!

Ga de uitdaging aan!

Meet a runner

Ontmoet een (buitenlandse) hardloper. Vind elkaar via Social Media! Post hiervoor een bericht op onze tijdlijn op Twitter of Facebook.

share a run

Laat hem of haar jou favoriete – of andere bijzondere – hardloopronde zien.

swap shirts

Ruil een shirt! En vertel het verhaal achter je shirt.

have fun

Deel een foto en jullie verhaal op Social Media. De leukste connecties maken kans op een meet & greet (&run) met een elite-loper!

waarom?

voeg een stukje fun toe aan je hardloopevenement
Laat een buitenlandse loper jouw favoriete hardloop ronde zien

Je herkent het vast wel. Je hebt een enorme stapel hardloopshirts in je kast liggen. Dat ene shirt van die hele snelle Zevenheuvelenloop, dat mooie jubileumshirt van de Dam tot Damloop, en ja dat shirt van je allereerste marathon! Allemaal shirts met een mooie herinnering én een mooi verhaal.

Dat mooie verhaal wordt niet verteld als dat shirt in de kast ligt. Hoe gaaf is het om dat shirt met een andere loper te ruilen en je verhaal te vertellen. Dit verhaal bovendien ook te delen met andere hardlopers. Dat gave shirt gaat dan door naar een andere hardloper. En wellicht stuurt hij of zij je op een later moment nog wel een foto in actie, mét jouw shirt. Toch veel gaver dan dat shirt in je kledingkast!

Nieuws

contact

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!