shirtjesruilen. maak nieuwe hardloopvrienden!

Meet a runner, share a run, swap shirts!

#shirtjesruilen #swapshirts

Huh? Shirtjes ruilen?

Ben je in het buitenland voor een gaaf evenement en vind je het leuk connectie te maken met een locale runner? Doe eens gek. Zoek een hardloper op en ruil een shirtje! De eerste reactie zal varieren van een spontane glimlach tot een verbaasde blik maar negen van de tien keer maak je een leuk contact en heb je een bijzondere ervaring! Helemaal leuk als die locale hardloper je meeneemt op zijn of haar favoriete hardloopronde.

Andersom werkt het natuurlijk ook. Hoe gaaf is het een buitenlandse loper - die in Nederland is voor bijvoorbeeld de Amsterdam marathon - jouw favoriete loopje te laten zien.

Plaats een foto van jullie twee met de geruilde shirts en deel jullie verhaal! Post een bericht op Twitter (gebruik #shirtjesruilen of #swapshirts) of Facebook (plaats op onze tijdlijn). Dit om andere hardlopers óók op het idee te brengen de buitenlandse hardloopervaring eens op een andere wijze aan te pakken.

Ga de uitdaging aan. En zoek die glimlach!

Go to Meet a runner

Meet a runner

Ontmoet een (buitenlandse) hardloper. Vind elkaar eventueel via Social Media! Post hiervoor een bericht op onze tijdlijn op Twitter of Facebook.

Go to share a run

share a run

Loop samen zijn of haar favoriete hardloopronde.

Go to swap shirts

swap shirts

Ruil een shirt! En vertel het verhaal achter het shirt.

Go to have fun

have fun

Deel een foto en jullie verhaal op Social Media. Gewoon. Voor de fun!

waarom?

voeg een stukje fun toe aan je hardloopevenement
Loop samen met een buitenlandse loper zijn of haar favoriete hardloopronde

Je herkent het vast wel. Je hebt een enorme stapel hardloopshirts in je kast liggen. Dat ene shirt van die hele snelle Zevenheuvelenloop, dat mooie jubileumshirt van de Dam tot Damloop, en ja dat shirt van je allereerste marathon! Allemaal shirts met een mooie herinnering én een mooi verhaal.

Dat mooie verhaal wordt niet verteld als dat shirt in de kast ligt. Hoe gaaf is het om dat shirt met een andere loper te ruilen en je verhaal te vertellen. Dit verhaal bovendien ook te delen met andere hardlopers. Dat gave shirt gaat dan door naar een andere hardloper. En wellicht stuurt hij of zij je op een later moment nog wel een foto in actie, mét jouw shirt. Toch veel gaver dan dat shirt in je kledingkast!

Nieuws

contact

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Stuur een bericht naar info@shirtjesruilen.nl